Fijne vakantie allemaal!

Aanmelden/inschrijven

U kunt inschrijven als uw kind 2 jaar is. Dit is gedurende het gehele schooljaar mogelijk. Alvorens in te schrijven ontvangen wij u graag voor een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin wij de werkwijze van onze school toelichten en vervolgens sluiten wij af met een rondleiding. U kunt hiervoor contact opnemen met de locatie van uw keuze. Bij dit gesprek ontvangt u het inschrijfformulier, een leuk leesboekje voor uw kind en zonodig een aanmeldingsformulier voor het overblijven. Vanwege de coronamaatregelen doen wij deze afspraken momenteel met 1 ouder en eventueel uw kind, mochten beide ouders een afspraak wensen, plannen wij hiervoor 2 afzonderlijke afspraken. Hoe eerder u uw kind inschrijft, hoe groter de zekerheid dat uw kind geplaatst kan worden.

Wilt u vrijblijvend kennismaken met het kleuteronderwijs op De Waterhof, zijn alle geïnteresseerde ouders met hun peuters (vanaf 3 jaar) elke woensdagochtend van 8.30 - 9.00 uur welkom tijdens 'Kijk je rijk' om in onze kleutergroepen een kijkje te nemen en kennis te maken met de kleuterleerkrachten. Dit mag ook voordat u een kennismakingsgesprek met rondleiding heeft gehad. Helaas is dit momenteel niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Zodra het weer mogelijk is, vermelden wij dit op onze website.

Een keer per jaar organiseren wij een Open Dag voor nieuwe ouders en hun kinderen, die geinteresseerd zijn in onze school. De datum hiervan zal via onze website worden gecommuniceerd.